Hejdå bloggen

hejdå bloggen, det finns helt enkelt inte tid för dig längre i min värld. Hittat saker som är 100 ggr roligare. jaja men har kvar den ett litet tag för att skriva till folk och så, sen kan ni nå mig på mejlen, facebook eller mobilen, Inte dom första så bra eftersom jag typ aldrig kollar dom, eller va f*n kom och hälsa på vet ja ;D

TGF

Äntligen fredag, inte för min vecka varit särskild jobbig men har massa att catchaupwith. Ska dessutom föröska hinna emd att köpa lite julklappar till nära och kära udner helgen, men om jag känner mig rätt kommer det ändå bli stress shopping den 23/12. Idag börjar jag 11 och slutar 12, så skönt. Sen blir det skruttpållen och sen ska vi bort på middag, låter som en trevlig dag.

Juste vet inte om jag skrev det förut men vi vart erbjuden att köpa en liten till pålle för ca en vecka sedan, och sedan en annan i helgen. haha vi sa nej på båda, vi har tillräkligt med jobb med Curry så det räcker till och blir över. Nepp nu måste jag börja förbereda mig för skolan.
tata

hoppas på hoppning


Curtan har snyggaste stilen XD

Har precis kommit hem från skolan, hade prov sista lektionen ( som inte gick på standard) så slutade tidigare. Så fick plugg ryck och sitter och skriver min svenska parafras om Dantes Gudomliga Komedin. Sen ska jag och pappa ut till stalelt idag och om Curry är så duktigt som han varit de senaste gånegrna kommer vi nog kunna hoppa idag. hoppas, hoppas =)


Ordspråk jag jobbar efter


A good trainer gets the horse to do what he is asked to do.
A great trainer gets the horse to want to do what he is asked to do.

öppet hus


Om lite mer än en månad ska jag stå på öppet hus och prata inför ca 300 människor :S
inte vara nervös nejnej, haha. nej men Emma och Maja sa att det var kul förra gången så
det komemr det säkert bli då med. Hoppas bara dom skjölt salladen -.-

längtar


den 30 maj 2009 gäller det! 42 km! Stockholm Marathon!

hjärnskakning

jaopp då har man lyckats ramla av igen, hjärnskaking en vecka vilket betyder ingen tv, ingen skola, ingen data, inte läsa, inte träna alltså inte anstränga sig minst lilla. Har haft sjuktråkigt och är fortfarande inte helt bra utan halv dagar i skolan har gällt och lite sådant. Men men hoppas det snart är över, kunde träna 15 min idag iaf =)
bild från förra gången -.-

RSS 2.0